Privacy Policy & GDPR

Virec AB är förpliktigad att skydda din integritet och denna sekretesspolicy anger vilken typ av information vi samlar in och vad vi gör med den. Den här sekretesspolicyn förklarar hur Virec AB som företag använder de personuppgifter som vi samlar in från dig när du använder vår webbplats

Virec AB säljer & marknadsför varor under följande varumärken på följande webbadresser:

Varunamn                            Aktuella webbplatsadresser:
Kabelskydd.com                    https://www.kabelskydd.com.
Markskyddslagret                 https://www.markskyddslagret.se
Virecplattan                          https://www.virecplattan.se

Vilka data vi samlar in?

Virec AB samlar in följande data:
Personlig identifieringsinformation, (namn, e-postadress, adress, telefonnummer, personnummer)

Hur samlar vi in dina uppgifter?

Du ger direkt till Virec AB de flesta uppgifter vi samlar in. Vi samlar in och bearbetar data när du:

  • Beställer någon av våra produkter.
  • Ställer en förfrågan eller begär en offert gällande våra produkter.
  • Besöker, använder eller visar vår webbplats via webbläsarens cookies.
Hur använder vi dina data?

Virec AB samlar in dina data så att vi kan.

  • Behandla din beställning.
  • Besvara en fråga eller skicka en offert, orderbekräftelse samt liknande dokument.
  • Kontakta och ställa frågor angående levererad produkts upplevda kvalité.
  • Kontakta via telefon, e-post samt postutskick gällande erbjudanden om produkter eller tjänster som vi tror du kanske skulle vara intresserad av. (Detta gäller ej kunder eller kontakter som handlar i egenskap av privatperson) Inga privatpersoner kontaktas via telefon, e-post samt postutskick i marknadsföringssyfte om de inte skriftligen har efterfrågat det.

När Virec AB behandlar din beställning kan den skicka dina uppgifter till kreditreferensbyråer, och även använda den resulterade informationen, i syfte att förhindra bedrägliga inköp

Hur lagrar vi dina uppgifter?

Virec AB lagrar dina data säkert genom CRM-system som Fortnox.
Virec AB kommer att behålla din e-postadress i 124 månader. Efter denna tidsperiod raderar vi dina data.

Marknadsföring
  • Om överenskommelse finns om att få marknadsföring kan du alltid välja bort det vid ett senare datum.
  • Du har närsomhelst rätt att hindra Virec AB från att kontakta dig i marknadsföringsändamål.
  • Om du inte längre vill bli kontaktad för marknadsföringsändamål, vänligen kontakta oss.
Vilka är dina dataskyddsrättigheter?

Virec AB vill se till att du är helt medveten om alla dina dataskyddsrättigheter. Varje användare har rätt till följande:

  • Rätten till tillgång: Du har rätt att av Virec AB begära ut kopior av dina personuppgifter. Vi kan ta ut en liten avgift för den här tjänsten.
  • Rätten till rättelse – Du har rätt att begära att Virec AB korrigerar all information som du anser är felaktig.  Du har också rätt att begära att Virec AB fyller i den information du anser är ofullständig.
  • Rätten att radera – Du har rätt att begära att Virec AB raderar dina personuppgifter under vissa villkor.
  • Rätten att begränsa behandlingen – Du har rätt att begära att Virec AB begränsar behandlingen av dina personuppgifter, under vissa villkor.
  • Rätten att invända mot behandling – Du har rätt att invända mot vårt förtags behandling av dina personuppgifter under vissa villkor.
  • Rätten till dataportabilitet – Du har rätt att begära att Virec AB överför data som vi har samlat in till en annan organisation eller direkt till dig under vissa villkor.

Om du gör en begäran har vi en månad att svara dig. Om du vill utöva någon av dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på vår e-post: info@markskyddslagret, info@virecplattan.se, info@kabelskydd.com.

Alternativt, ring oss på +46 (0)8 371 711.

Småkakor
Cookies är testfiler som placeras på din dator för att samla in standardinformation för internetlogg och information om besökarnas beteende. När du besöker våra webbplatser kan vi samla in information från dig automatiskt via cookies eller liknande teknik. För mer information om hur cookies fungerar, besök allaboutcookies.org.
Hur använder vi kakor?

Virec AB använder cookies på olika sätt för att förbättra din upplevelse på vår Webbplats, inklusive:

  • Håller dig inloggad.
  • Förstå hur du använder vår webbplats.

Vilka typer av kakor använder vi?

Det finns ett antal olika typer av kakor, men vår webbplats använder:

Funktionalitet – Virec AB använder dessa cookies så att vi känner igen dig på vår webbplats och kommer ihåg dina tidigare valda preferenser. Dessa kan inkludera vilket språk du föredrar och vilken plats du befinner dig på. En blandning av cookies från första part och tredje part används.

Annonsering – Virec AB använder dessa kakor för att samla information om ditt besök på vår webbplats, innehållet du titta på, länkarna du följde och information om din webbläsare, enhet och din IP-adress. Virec AB delar ibland vissa begränsade aspekter av denna information med tredje parter för reklamändamål. Vi kan också dela online data som samlas in via cookies med våra annonspartners. Detta innebär att när du besöker en annan webbplats kan du visas reklam baserat på dina webbläsningsmönster på vår webbplats.

Hur man hanterar cookies

Du kan ställa in din webbläsare att inte acceptera cookies, men i några fall kanske vissa av våra webbplatsfunktioner inte fungerar som ett resultat.

Sekretesspolicy för andra webbplatser

Virec AB:s webbplatser innehåller länkar till andra webbplatser. Vår integritetspolicy gäller endast våra webbplatser, så om du klickar på en länk till en annan webbplats bör du läsa deras sekretesspolicy.

Ändringar av vår integritetspolicy

Virec AB håller sin integritetspolicy under regelbunden granskning och placerar uppdateringar på denna webbsida. Denna sekretesspolicy uppdaterades senast den 1 juli 2020.

Hur du kontaktar oss

Om du har några frågor om vårt företags integritetspolicy, de uppgifter som vi har om dig, eller om du vill utöva en av dina dataskyddsrättigheter, tveka inte att kontakta oss på e-post: info@markskyddslagret, info@virecplattan.se, info@kabelskydd.com, alternativt, ring oss på +46 (0)8 371 711

Hur du kontaktar lämplig myndighet

Om du vill rapportera ett klagomål eller om du anser att Virec AB inte har tagit upp ditt problem på ett tillfredsställande sätt kan du kontakta Datainspektionen. Läs mer på: https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/

Datainspektionen
Box 8114
104 20 Stockholm
08-657 61 00
datainpsektionen@datainspektionen.se

Scroll to Top