Om Markskyddslagret

Affärsidé

Vår idé är att med hög tillgänglighet, snabb hantering, låga priser och en aktiv marknadsföring
förse kunderna med markskyddsprodukter med fokus på Stockholms län.

Inom vissa kundgrupper skall vi vara rikstäckande.

Vision

Vår vision är att bli ett trovärdigt och pålitligt alternativ när det gäller markskyddsprodukter för små och medelstora företag inom relevanta segment såsom kyrkogårdar, markentreprenad, trädgårdsföretag, golfbanor, installationsföretag samt verksamheter inom  jord och skogsbruk.

Bakgrund

Vi kom i kontakt med markskyddsplattor 2014. Vi tyckte att det var en spännande produkt som var rätt ny på den svenska marknaden. Vi tänkte att vi skulle hålla på  med försäljning och uthyrning av markskyddsplattor. Företaget hade då en lustig bokstavskombination som inte sa så mycket. Vi döpte det nya företaget till Markeffekt. 

 Det var inte så smart. Markeffekt är ett uttryck som används i samband med vindar kring marken. Svårt att koppla det till markskyddsplattor. Namnet ändrades till Markplattan.

Det var inte så smart det heller. Markplatta är ett uttryck som används mest i samband med betongplattor i trädgården. Svårt att koppla det till markskyddsplattor och det funkade inte bra på nätet heller. Namnet ändrades till Markskyddslagret.

Markskyddslagret har varit namnet sen 2016 och idag håller vi på med försäljning av markskyddsprodukter. Markskyddslagret är ett bra namn för vi vill kunna lagra produkter som företag behöver och då kunna leverera snabbt.

Du är alltid välkommen att höra av dig.  

Scroll to Top